Sikkerhedstjek

Få et gratis sikkerhedstjek af din ejendom.

Som låsesmed på Amager tilbyder vi et gratis Sikkerhedstjek af din ejendom hvis den ligger på Amager.

En af fordelene ved at lade en låsesmed gennemgå din ejendom er, at vi ofte kommer ud til indbrudsskader m.m. og derfor ser hvilke af en ejendoms svagheder, tyvene oftest udnytter.

Ved sikkerhedsgennemgangen kontrollerer låsesmeden bl.a. låsene, vinduer, terrassedøre m.m. Låsene bør være godkendte og vindueslisterne bør monteres med envejsskruer, terrassedøre bør have monteret en terrassedørlås, der kan aflåses (F.eks. Ruko 7812).

OBS! Mange nye hoveddøre bliver leveret med ikke-godkendte låse! Derfor kan det være en fordel at få rådgivning af låsesmeden inden bestillingen af en ny dør.

Efter et sikkerhedstjek kan du få et uforpligtende tilbud på montering af nye godkendte låseenheder og andre sikkerhedsforanstaltninger.

Få rabat på din indboforsikring

De fleste forsikringsselskaber giver i dag rabat på policen, hvis der er godkendte låse på dørene. Da forsikringskravene kan variere fra selskab til selskab, tager MS Låse gerne kontakt med dit forsikringsselskab, så ledes at du er sikker på at opnå rabat på din police.

Lav Selv Et Sikkerhedstjek

Ønsker du selv at blive klogere på sikring af dit hjem, og evt. selv vil foretage et sikkerhedstjek af din bolig, så læs mere her hos Det Kriminalpræventive Råd.

Ønsker du selv at sikre dine vinduer, så kan du købe dine envejsskruer hos os. Følg linket og se vores guide til Gør Det Selv.