Stop indbrud

For at undgå indbrud bør du få monteret godkendte låse af din låsesmed. Se eksempler på godkendte låse.

Hvis der har været indbrud, ved f.eks. skade på døre, vinduer eller andet, kan MS Låse tilbyde, enten at udføre en permanent aflåsning eller en midlertidig aflåsning.

Ved midlertidige aflåsninger bør du hurtigst muligt (typisk dagen efter), få låsesmeden til at udføre en permanent og godkendt løsning.

Som låsesmed tilbyder vi selvfølgelig, at montere godkendte dørlåse, men vi laver selvfølgelig også midlertidige aflåsninger.

Midlertidige aflåsninger:

Har du haft indbrud kan det være nødvendigt at lave en midlertidig aflåsning af din bolig. Som låsesmed kan vi udføre følgende former for midlertidige aflåsninger.

  • krydsfiner for vinduer/døre
  • montering af specielt slutblik (den del der sidder i karmen – og er ofte den del af låsen der svigter, hvis der f.eks. bliver sparket på døren)
  • udskiftning af cylinder (hvis du har systemcylinder på dine døre kan der monteres en midlertidig cylinder, indtil systemcylinderen er omlagt eller nyanskaffet).

Hvad siger forsikringsselskaberne?

Har du haft indbrud, bør du altid få omlagt, eller udskiftet dine låse, da tyven ellers kan komme igen, hvis tyven har fundet en gemt/glemt nøgle, som man måske ikke umiddelbart har bemærket mangler!

En stjålet nøgle der misbruges, er noget vi som låsesmed ofte oplever, og derfor anbefaler vi, at man bestiller en omlægning af sine låse til nye nøgler, hvis der er eller har været tegn på indbrud. Ofte vil udgifterne til en omstilling af låsen være noget som forsikringsselskaberne dækker, men kontakt os og hør nærmere, da vi kender de fleste forsikringsselskaber.

Vær opmærksom på, at hvis tyven benytter f.eks. en stjålet nøgle, kan det give problemer med at få erstatning, fordi der ofte ikke vil være synlige tegn på indbrud!

Stop indbrud