Har du brug for at få åbnet

din postkasse?

Postkasselås

Få en ny postkasselås monteret, og evt. omlagt til for eksempel hoveddørsnøglen. Pris 300 kr. inkl. moms, omlægning og montering af postkasselåsen men + oplukning og kørsel.

Har du mistet din nøgle til postkasselåsen, så kan du bestille en oplukning af låsen, her hos os.
Ved åbning af postkasse uden nøgle, benytter vi låsepistol eller lign, eller vi alternativt fræser den op, hvorefter vi kan omlægge låsen til for eksempel hoveddørsnøglen.

Postkasselås fra JASA

Åbning af postkasselås

Har du mistet nøglen til din postkasse, kan den lokale låsesmed på Amager hjælpe med at få den åbnet igen.

Ved åbning af postkasse uden nøgle, benytter vi enten låsepistol, banke-nøgle eller som sidste udvej fræser, hvor postkassecylinderen fræses/bores op. Den sidste løsning kræver, at der monteres en ny lås i postkassen.

Hvis postkassecylinderen kan skydes op med låsepistol eller banke-nøgle, så kan man i mange tilfælde spare penge, da låsen så kan omlægges til andre nøgler, som vi enten har med, eller til f.eks. hoveddørsnøglen.

Låsesmeden åbner en postkasselås med låsepistol

Ruko Postkasselås

Her ses en postkassecylinder fra Ruko. Ruko er et førende dansk brand i låsebranchen. En postkassecylinder fra Ruko koster 400 kr. inkl. gratis omkodning. til anden nøgle.

Ruko postkasselås
Lille postkasselås

Udskiftning af lille postkasselås

Har du i dag en postkasse med en lille postkasselås, så kan den oftest udskiftes til f.eks. en RUKO postkasselås. Et af problemerne med at udskifte postkassecylinderen kan være, at hullet den sidder i, er mindre end det der skal benyttes til en RUKO cylinder.

Vi har loggeværktøj, så vi kan øge hullet størrelse, og derefter montere en RUKO postkassecylinder, så du kan få samme nøgle til postkassen som til hoveddøren. Kontakt os og få en god pris på udskiftning af din postkasselås. Tlf. 2992 9865 eller på mail ms@mslaase.dk.

Få postkasselåsen i et system

Kan postkasselåsen omstilles til hoveddørsnøglen?

Hvis du vil have omstillet din postkasselås til din hoveddørsnøgle, kræver det at det er samme nøgletype, og at det er samme nøgleprofil.

Du kan teste det ved at tage den nøgle som du vil have omstillet postkasselåsen til, og forsøge at stikke den ind i låsen. Kan nøglen gå ind i låsen, kan det som hovedregel lade sig gøre at omkode låsen til den pågældende nøgle.

For at låsen kan omkodes, skal man have en nøgle der kan åbne den. Har man ikke det, skal låsen skydes op eller lign.

Postkasselåsen i system

Har du eller påtænker du at investerer i et låsesystem, som du ønsker at din postkassenøgle skal passe til, så kontakt os og hør om dine muligheder.

Ulemper ved en fyldt postkasse

Udover at være et irritationsmoment, kan en fyldt postkasse også signalere til evt. tyve, at ”her er ingen hjemme”, og det kan i værste tilfælde være en direkte årsag til at man får indbrud!

Så vi vil kraftigt råde til at man får åbnet og eventuelt omlagt sin postkasselås til f.eks. hoveddørsnøglen.