Postkasselås

Få en ny postkasselås monteret, og evt. omlagt til for eksempel hoveddørsnøglen. Pris 400 kr. inkl. moms, omlægning og montering af postkasselåsen men + oplukning og kørsel.

Postkasselås fra JASA

Åbning af postkasselås

Mangler du nøglen til din postkasse, kan den lokale låsesmed på Amager hjælpe med at få den åbnet igen.

Har du mistet nøglen til postkasselåsen?

Ved åbning af en postkasse uden nøgle, benytter vi enten låsepistol, banke-nøgle eller som sidste udvej fræser, hvor postkassecylinderen fræses/bores op. Den sidste løsning kræver, at der monteres en ny lås i postkassen.

Ny nøgle til postkassen?

Hvis postkassecylinderen kan skydes op med låsepistol eller banke-nøgle, så kan man i mange tilfælde spare penge, da låsen så kan omlægges til andre nøgler, som vi enten har med, eller til f.eks. hoveddørsnøglen.

Låsesmeden åbner en postkasselås med låsepistol

Ulemper ved en fyldt postkasse

Udover at være et irritationsmoment, kan en fyldt postkasse også signalere til evt. tyve, at ”her er ingen hjemme”, og det kan i værste tilfælde være en direkte årsag til at man får indbrud!

Derfor vil vi også anbefale, at man f.eks. laver en aftale med en nabo om at tømme postkassen, hvis man er på ferie eller lign.
Se evt. den app som Det Kriminalpræventive Råd har lavet.

Hvis du du har mistet den postkassenøgle, vil vi derfor kraftigt råde til, at man får åbnet og eventuelt omlagt sin postkasselås til f.eks. hoveddørsnøglen.

Ruko Postkasselås

Her ses en postkassecylinder fra Ruko. Ruko er et førende dansk brand i låsebranchen. En postkassecylinder fra Ruko koster 500 kr. inkl. gratis omkodning til en anden nøgle.

Ruko postkasselås

Udskiftning af lille postkasselås

Har du i dag en postkasse med en lille postkasselås, så kan den oftest udskiftes til f.eks. en RUKO postkasselås.

En af udfordringerne med at udskifte postkassecylinderen kan være, at hullet den sidder i, er mindre end det der skal benyttes til en f.eks. en RUKO cylinder.

Vi har loggeværktøj, så vi kan øge hullet størrelse, og derefter montere en RUKO postkassecylinder, så du kan få samme nøgle til postkassen som til hoveddøren. Kontakt os og få en god pris på udskiftning af din postkasselås. Tlf. 2992 9865 eller på mail ms@mslaase.dk.

Lille postkasselås

Kan postkasselåsen omstilles til hoveddørsnøglen?

Hvis du vil have omstillet din postkasselås til din hoveddørsnøgle, kræver det at det er samme nøgletype, og at det er samme nøgleprofil.

Du kan teste det ved at tage den nøgle som du vil have omstillet postkasselåsen til, og forsøge at stikke den ind i låsen. Kan nøglen gå ind i låsen, kan det som hovedregel lade sig gøre at omkode låsen til den pågældende nøgle.

For at låsen kan omkodes, skal man have en nøgle der kan åbne den. Har man ikke det, skal låsen skydes op eller lign.

Postkasselåsen i system

Har du eller påtænker du at investerer i et låsesystem, som du ønsker at din postkassenøgle skal passe til, så kontakt os og hør om dine muligheder.

Få postkasselåsen i et system
Maggie W
Maggie W
23. Januar, 2024.
Very helpful and fast! All good and definitely recommend. Good in English and communication as well ☺️
Mette Henriksen
Mette Henriksen
16. Januar, 2024.
Kan kun anbefale Michael. Ringede kl. 8.00 og kl. 9.00 var vores problem løst, til trods for, at Michael først skulle gennem byen for at komme til Dragør.
Kevin Larsen
Kevin Larsen
13. September, 2023.
Fra første kontakt med Michael fra MS Låse til afslutning af opgaven har været en fornøjelse. Michael vendte hurtig retur, god kommunikation undervejs og veludført arbejde. Varmeste anbefalinger herfra.
Elsebeth Pedersen
Elsebeth Pedersen
12. September, 2023.
Ringede og låsen i vores dør blev fikset indenfor en time super effektiv og godt arbejde
Tanja Steensen
Tanja Steensen
13. Juni, 2023.
Skulle have skiftet min lås på postkassen da jeg ingen nøgle havde til den allerede eksisterende. Den nye måtte gerne passe til min hoveddørsnøgle. Da jeg ringede til Michael aftalte vi jeg skulle sende billeder af det hele. Og kort efter ringede han tilbage med pris og ca en time efter var den skiftet. Hurtig og super god service. Fin pris. Kan klart anbefales. Og han laver også ekstra nøgler.
Inger Gylden
Inger Gylden
6. Juni, 2023.
Hurtig, effektiv og meget serviceminded hjælp til udskiftning af vores låse efter indbrud. Kan kun anbefale denne virksomhed.
vialli kavoo
vialli kavoo
6. April, 2023.
Michael was very kind and explained the whole process of recoding locks. I had an offer from my insurance company to change locks, and he helped and made sure I was eligible for the offer and did not just want to make business with me. Honest and good guy. Highly recommended! I will be a customer for life.
Randi Ebbesen
Randi Ebbesen
3. Marts, 2023.
Oplevede en meget venlig betjening og hurtig service til skiftning af lås i postkasse.