Pextra+

Pextra+ (tidligere kaldt Gege) fra Dormakaba er nogle af de bedste låsesystemer på markedet, og kan som noget unikt bestilles med Flex, som betyder at låsen kan omstilles op til to gange, af brugeren selv!
Dette er en unik egenskab, som kan gøres blot ved at benytte nye nøgler, som brugeren evt. selv kan ligge inde med, eller blot bestiller hvis behovet skulle opstå.

Sådan fungere pextra+ med Flex

Når den nye nøgle benyttes, bliver nogle specielle stifter skubbet ud af tromlen og ind i cylinderhuset, hvorefter den gamle nøgle ikke længere kan åbne låsen!

Opbevaring af reservenøglerne

Derfor anbefaler vi, at man opbevare den ekstra nøgler i en lukket kuvert eller lignene, så man undgår at de bliver benyttet ved en fejltagelse, da det vil betyde at de eksisterende nøgler ikke længere vil virke!

Fordelen ved pextra+ Flex

Det betyder at hvis man mister en nøgle, som man frygter vil blive misbrugt, skal man ikke først ringe efter en låsesmed og bestille en omstilling af låsene, men man kan selv klare det, blot ved at åbne kuverten med reservenøglerne, og benytte en af dem i hver cylinder, man ønsker at stille om!

Billedet viser en pextra låsecylinder med indbygget Flex, så man selv kan omstille cylinderen til nye nøgler.

Pextra+ privat

Pextra+ privat er et af de nyeste produkter fra Dormakaba.
Det er et produkt der er tiltænkt private og mindre virksomheder.

Samme høje sikkerhed som pextra+

Pextra+ privat har samme høje sikkerhed som pextra+, men har ikke mulighed for Flex, og opbygning som et låsesystem, men til gengæld er det billigere, og kommer med et nøglekort til bestlling af nye nøgler. Det gør administrationen nemmere og hurtigere, end ved et klassik låsesystem.

Da det er et nyere system, løber patentet helt frem til år 2032!

Billedet viser hvordan en Pextra+ cylinder virker.

Pextra+

Med låsesystemet pextra+ fra Dormakaba, får du nøgler der er sikret juridisk, imod lovlig kopiering, frem til år 2032!. I praksis vil beskyttelsen mod kopiering vare i endnu flere år. Det betyder at en nøgle som har været forsvundet, stjålet eller lånt ud, og som bliver retuneret tilbage til ejeren, ikke kan være blevet kopieret, og derved kan du undgå faren for at en GEGE nøgle kan blive misbrugt.

På disse billeder, er der i grove træk vist hvordan en pextra+ cylinder fungere.

GEGE Lås med sidestift

GEGE nøgler

En GEGE pextra+ nøgle fra GEGE Låse ligner en traditionel nøgle, dog har en låsecylinder fra GEGE pextra+ systemet 7-stiftkanaler, hvor mange traditionelle cylindre blot har 5 eller 6 stiftkanaler. Den ekstra stiftkanal øger ikke blot sikkerheden, men giver også flere kombinationsmuligheder. Udover de 7-stifter har en GEGE pextra+ nøgle også en sidekode, som igen er med til at øge sikkerheden.

Gamle låsesystemer fra Gege

Har du “gamle” nøgler fra Gege, så kontakt os, med systemnummer (det kan som regel aflæses på nøglen), og så kan vi oftest hjælpe med at bestille nye nøgler til dig.

Billedet viseren nøgle til pextra+ privat, med sidekode
GEGE nøglehoved

Nøglehovedet

Til pextra nøgler kan der købes nøglehætter i 11. forskellige farver, således at det er nemt at se forskel på dem, hvis man f.eks. har flere nøgler i et større system. Der findes en nøglehætte der er hvid, og som er fluorescerende, så den er nemmere at se i mørke.

Som certificeret pextra forhandler, kan vi tilbyde systemlåse fra Dormakaba til boligforeninger, firmaer og private.

Kontakt os på tlf. 2992 9865 eller på mail ms@mslaase.dk og lad os sammen finde det rette system  for jer.