TEL: 2992 9865 ms@mslaase.dk

Har du brug for en omkodning af  lås?

Omkodning af lås

Omkodning af lås

Omkodning af lås kan måske spare dig for mange penge. Fremfor at invistere i nye låse, kan du ofte spare penge ved blot at få omkodet dine eksisterende låse.

Ved at få omkodet dine låse, bliver den gamle nøgle ubrugelig, hvorfor du får nye nøgler af os.

Hvornår bør du få omkodet dine låse?

Hvis du har mistet en nøgle, er flyttet ind i en ny bolig, eller f.eks. haft lånt en nøgle ud til  håndværkere, ja så kan det være en god idé med en omkodning af dine låse.

Ved tyveri af f.eks. en taske anbefaler vi at man straks vælger en omkodning af lås, og ofte dækker forsikringsselskaberne udgiften til sådan en omkodning.

Forsikringsselskaberne kan have forskellige kriterier, for at ville dække udgiften til en omkodning af lås, men hvis du kontakter os, kan vi som regel hjælpe med rådgivningen om dette, da vi kender de fleste gængse forsikringsselskaber.

Samme nøgle til alle låsene

Har du to eller flere låse, f.eks. en på hoveddørdøren, en på køkkendøren og måske også en på postkassen, kan du med fordel vælge at få dem alle omkodet til samme nøgle.

Hvordan foregår en omkodning af lås?

Når vi omkoder en lås, så afmonterer vi først låsecylinderen fra døren, hvorefter vi skal “åbne” cylinderen – Her skal vi bruge den gamle nøgle der passer til låsen. Når cylinderen er blevet åbnet, udskifter vi stifterne så de passer til de nye nøgler som vi har med. Når vi har omkodet cylinderen, monterer vi den igen på døren. Den gamle nøgle vil nu ikke kunne åbne låsen, men det kan de nye nøgler.

Vi har altid nøgler og stifter med i bilen, så vi hurtigt kan omkode dine låse. Ønsker du et godt tilbud på en omkodning af dine låse, så giv os et kald på 2992 9865 og få et godt tilbud på omkodning af lås samt nye nøgler.

Systemlåse

Vi omkoder også låsesystemer, så har du et system du ønsker at få omkodet eller opdateret, så kontakt os.

Vi forhandler og omkoder låse fra følgende systemer:

JASA

GEGE

KABA