Låsesmed Dragør

Som den lokale låsesmed Dragør, kan vi dække det meste af Dragør på under 20. minutter.

Vi har igennem tiden udført mange opgaver som låsesmed i Dragør, bl.a. omkodninger, udskifninger af låse og ikke mindst oplukninger når man har låst sig ude.

Har du låst dig ude, eller skal have omkodet dine låse, så ring til din lokale Låsesmed i Dragør – MS Låse på Tlf. 2992 9865.

Låsesmed Dragør åbner også postkasser

Her er vi ved at åbne en postkasselås for en kunde i 2791 Dragør på Amager. Efter åbning af postkasselåsen, blev den omstillet til kundens hoveddørsnøgle, således at kunden i dag, kun har en nøgle til alle låsene i boligen – det vi som låsesmed kalder en nøgle til det hele.

Bor du i Dragør og vil have en god pris på oplukning af din postkasse, eller andre former for låsesmed arbejde så kontakt MS Låse på tlf. 2992 9865.

Låsesmed Dragør
Låsecylinderspray

Vedligeholdelse

Hvis du bor i Dragør gamle Bydel, Store Magleby, Søvang, eller andre steder i Dragør, er du altid tæt på havet, hvorfor vi anbefaler at du smører dine låse minimum 2. gange om året. Saltet fra havet er meget hårdt ved dørens beslag og især låsene.

Benyt Låsecylinderspray

Vi anbefaler at du benytter Låsecylinderspray fra Würth. Du kan købe den af os, da Würth kun sælger til erhvervsdrivende. Smør dine låse ved at komme lidt Låsecylinderspray på en stykke papir eller lign. og dup derefter nøglen i olien, hvorefter den stikkes i låsen. På den måde får man smurt låsen, uden at der kommer for meget olie i cylinderen.

Frossen låsecylinder

Ved at benytte sprayen fortrænges fugt, hvorfor låsen bliver bedre sikret imod tilfrysning. Har man en lås som allerede er tilfroset, kan man blive nød til at spray direkte ind i låsen (som på billedet), for at fortrænge vandet/isen.

Klassisk Dørgreb fra Dragør

Klassiske Dørgreb

Da vi har en del kunder især i Dragør gamle Bydel i Dragør, har vi valgt at specialisere os i antikvariske dørgreb og beslag.

Har du nogle gamle dørgreb du ønsker udskiftet til nye greb i klassisk stil, skal du blot kontakte din lokale låsesmed i Dragør.

Send billeder af de gamle dørgreb

Du kan eventuelt sende os en mail med nogle billeder af dine nuværende greb, og så skal vi nok være behjælpelige med at finde nye gamle dørgreb til din bolig. Du kan også få et tilbud på montering af grebene, da det er noget vi har stor erfaring med.

Vi arbejder i øjeblikket på et katalog over gamle dørgreb hvor du kan se et lille udvalg af de klassiske dørgreb vi forhandler