Låsesmed Amager

Har du låst dig ude, glemt din nøgle, din nøgle er knækket, eller har af en eller anden årsag akut brug for låsesmed Amager, så kontakt blot MS Låse den lokale låsesmed på Amager. Vi har stor erfaring inden for låsebranchen, og vi udfører altid et professionelt låsearbejde.

Lokal Låsesmed på Amager

Vores centrale palacering midt på Amager, gør at vi hurtigt kan være fremme hos vores kunder. Da vi er lokal låsesmed på Amager, har vi kort køretid og lave udgifter, til kørsel på hele øen og derfor kan vi udfører vores arbejde som låsesmed – hurtigt og til gode priser. Vi lægger meget stor vægt på god service, god kvalitet og ikke mindst en god kommunikation. Vi kontakter kunden før vi kører  -så ved kunden at vi er på vej.

Pris på låsearbejde

Som låsesmed på Amager kan vi altid give en god pris på vores låseservice. Vi kører med faste priser, og vi aftaler altid en fast pris med kunden, inden vi starter på en låseopgave. På den måde slipper du for uheldige overraskelser, og hos os er der ingen ekstra regninger som miljøbidrag, kørsel og lignende.  Der er altid kørsel med i vores priser, så den pris vi oplyser i telefonen er også den pris du skal betale.

Ventetid på låsearbejde

Vi har næsten ingen eller meget kort ventetid – Som en service udfører vi altid vores opgaver med det samme, eller så hurtigt det kan lade sig gøre for os og kunden. Hvis vi eller kunden skulle være forhindret i at få udført låsearbejdet om dagen, kan vi oftest og uden merpris udfører arbejdet om aftenen!

Låsesmed Amager har døgnservice

Vi udfører akut låsearbejde hele døgnet 24/7 på Amager. Aften arbejde – Ved de mindre akutte låseopgaver, så som åbning af postkasselås og omlægning af lås, arbejder vi ofte om aftenen, når vores kunder er kommet hjem fra arbejde – og uden at det bliver dyrere for dig som kunde.

Vores kvalitet er i top

Vi lægger stor vægt på at vores låsearbejde er i top. Vi vil have tilfredse kunder – Det er den bedste forretning for os og til den største glæde for vores kunder, og når vores kunder er glade, så er vi også glade.

Reklamationer

Vi har en meget lille andel af reklamationer, men dem vi har, tager vi selvfølgelig meget seriøst, og vi får udbedret dem så hurtigt det er muligt for os og vores kunde.

Sikkerhedsgennemgang af din bolig

Vi udfører sikkerhedstjek af boliger og hvis du bor på Amager gør vi det gratis, så kontakt os og lad os sammen gennemgå din bolig. Når vi laver en sikkerhedsgennemgang af en bolig ser vi selvfølgelig først og fremmest på boligens vinduer og døre og ikke mindst på boligens dørlåse, men vi ser også på den ydre del af boligen og dens nærområde – f.eks. om der er plankeværk eller høje hække omkring boligen. Disse er tyvene nemlig særlig glade for, da det giver dem arbejdsro!

Uddannelse

MS Låse er uddannet og eller certificeret forhandler af RUKO – JASA LåseKABA Låse og GEGE Låse.

Hvordan bliver jeg låsesmed?

Uddannelsen som låsesmed tager 4. år. MS Låse på Amager tager desværre ikke lærlinge som låsesmed, men da vi kender en del lærersteder i branchen, er du velkommen til at sende en mail. Drømmer du således om at blive låsesmed så kan vi hjælpe med at formidle kontakt til gode låsesmede, der er godkendte til at have lærlinge som låsesmed, både på og uden for Amager.

Låsesmed Amager kører i hele Storkøbenhavn

Som lokal låsesmed på Amager kører vi i hele Storkøbenhavn, men vi har selvfølgelig ekstra hurtig udrykningstid på Amager. Herunder ses en ca. udrykningstid for de forskellige områder på Amager.

Dragør Max udrykningstid ca. 20 minutter.

Kastrup Max udrykningstid ca. 25 minutter.

København Max udrykningstid ca. 30 minutter.

Låsesmed Amager på arbejde

Låsesmed Amager på arbejde

Som den lokale låsesmed på Amager, udfører vi arbejde for firmaer, boligforeninger, institutioner og ikke mindst private. Det er typisk låsesmede arbejde, som oplukninger når folk har låst sig ude, omkodninger af låse når vores kunder er flyttet ind i en ny bolig, eller har mistet en nøgle, og er usikker på om det vil blive misbrugt og endeligt er der montering af nye dørlåse. På billedet ses vi i færd med at åbne en dør for en kunde på Amagerbrogade midt på Amager. Det tog os ca. 10 minutter at køre til kunden og 2. minutter at åbne døren, så fra kunden havde kontaktet os til hun var inde i sin lejlighed igen, gik der under 15 minutter – Endnu en glad låsekunde på Amager. Har du brug for en låsesmed på Amager, med døgnvagt, så send en mail, eller ring til os på tlf. 2992 9865.