KABA Låse

KABA ExperT låsesystemer fra KABA Låse er blandt de bedste i verdenen, både hvad angår dirkesikkerhed, opboring og kopiering af nøgler.

Her på illustrationen ses et eksempel på opbygningen af et simpelt system, med en overnøgle og to undernøgler, men mulighederne er nærmest uendelige.

KABA Låse

KABA ExperT

Med KABA ExperT får du nøgler der er juridisk sikret, mod uatoriseret kopiering, frem til år 2033! I praksis vil kopibeskyttelsen nok vare endnu længere, da kun meget få forhandlere kan lave nøglerne. Det betyder at en KABA nøgle der har været væk eller udlånt, og som bliver retuneret til dig, ikke kan være blevet kopieret, og derved undgår du faren for misbrug. Det er kun en certificeret forhandler af KABA Låse der kan og må bestille KABA nøgler.

KABA Låse producere låsecylindere af meget høj kvalitet. Udvalget af KABA låsecylindere er meget bredt, og detbetyder at der findes en låsecylindertype til alle de gængse danske dørlåse.

KABA Lås og KABA nøgle

KABA nøgler

En nøgle fra KABA Låse er en såkaldt hulnøgle hvilket vil sige, at der langs nøglen er boret en række huller. Hullerne er placeret symmetrisk på hver side, hvilket betyder at begge sider af nøglen kan anvendes (det betyder at det ikke er muligt af vende nøglen forkert, og at nøglen også derfor holder meget længe, da evt. slid bliver fordelt på beggge sider).

KABA nøgle

Nøglehovedet

Med specialværktøj fra KABA Låse kan nøglehovedet på en KABA nøgle udskiftes, til en anden farve, bl.a. findes der et hvidt nøglehoved der er selvlysende i mørke!

Med et KABA ExperT system, kan man altid integrere det med KABAs elektroniske låsesystem, da hovedet på KABA nøglen kan udskiftes til et nøglehoved med Legic eller Mifare-teknologi.

Som certificeret KABA forhandler på Amager, kan vi tilbyde KABA Låse til private, firmaer og boligforeninger.

Kontakt os og hør nærmere om hvilket låsesystem der passer bedst til dig.

KABA Nøgle