JASA Låsesystem

Som godkendt systemforhandler af JASA Låse, kan vi tilbyde et billigt låsesystem, som ligner andre kendte systemer på det danske marked.

JASA Låse er en del af Jasa Company, som også forhandler andre kvalitetsprodukter til byggesektoren.

En systemnøgle fra JASA Låse har 6 almindelige fræsninger til de almindelige stifter og udfræsning til 5 sidestifter, altså i alt 11 stifter.

Vi anbefaler JASA Låse til private og boligforeninger der ønsker et billigt system. En låsecylinder fra JASA Låse er i farven børstet stål, og matcher deres øvrige beslag, så som dørgreb, cylinderringe, vriderer, langskilte og mange andre. Således vil en dør monteret med dele fra JASA blive pæn og harmonisk at se på.

Vi er lagerførende af et bredt udvalg af produkter fra JASA Låse, herunder låsecylindere, nøgler, systemnøgler, låsekasser samt diverse beslag.

Ønsker du at se hvilke andre systemer vi kan tilbyde, så se vores side om låsesystemer eller kontakt os, og lad os give et konkret tilbud på deres næste låsesystem.

En nøgle fra et JASA låsesystem

JASA Låse – banke/dirkefri cylinder

Udover låsesystemer så laver JASA Låse også en unik banke/dirkefri cylinder, som har den egenskab at man blot anvender en alm. 6-stiftet nøgle. Det betyder at man ikke skal udskifte alle sine låse, hvis man blot ønsker den ekstra sikkerhed på hoveddøren. Den banke/dirkefri cylinder fra JASA kan nemlig omkodes til de eksisterende nøgler. Har man f.eks. et hus hvor man har cylinderaflåsning både udvendigt og indvendigt, så kan man nøjes med at udskifte den udvendige cylinder, og beholde den gamle cylinder der sider invendigt, samt bibeholde postkasselåsen og den cylinder der f.eks. sider på terrassedørslåsen, og forsat have en nøgle til det hele, blot med den større sikkerhed som JASA banke/dirkefri cylindere giver. Det at det er en almindelig 6-stifts nøgle, man benytter i en banke/dirkefri cylinder fra JASA, er meget unikt, og kan spare forbrugeren penge i fremtiden, når han eller hun skal have lavet nye nøgler. Nøglerne kan nemlig forsat frit kopieres hos f.eks. en hælebar eller hos os.

JASA låsecylinder der er banke og dirkefri