GEGE
GEGE Lås og GEGE nøgle

GEGE Låse

GEGE pExtra+ fra GEGE Låse er nogle af de bedste låsesystemer på markedet, og har den unikke egenskab, at kan omstilles op til to gange af brugeren selv! Dette kan gøres blot ved at benytte nye nøgler, som brugeren evt. selv kan ligge inde med, eller blot bestiller hvis behovet skulle opstå. Når den nye nøgle benyttes, bliver nogle specielle stifter skubbet ud af tromlen og ind i cylinderhuset, hvorefter den gamle nøgle ikke længere kan åbne låsen.
GEGE Lås med sidestift

GEGE  pExtra+

Med GEGE pExtra+ fra GEGE Låse får du nøgler der er sikret juridisk, imod lovlig kopiering, frem til år 2032!. I praksis vil beskyttelsen mod kopiering vare i endnu flere år. Det betyder at en nøgle som har været forsvundet, stjålet eller lånt ud, og som bliver retuneret tilbage til ejeren, ikke kan være blevet kopieret, og derved kan du undgå faren for at en GEGE nøgle kan blive misbrugt.

På disse billeder, er der i grove træk vist hvordan en GEGE lås fungere.

GEGE låse

GEGE nøgler

En GEGE pExtra+ nøgle fra GEGE Låse ligner en traditionel nøgle, dog har da en låsecylinder fra GEGE pExtra+ systemet har 7-stiftkanaler, hvor mange traditionelle cylindre blot har 5 eller 6 stiftkanaler. Den ekstra stiftkanal øger ikke blot sikkerheden, men giver også flere kombinationsmuligheder. Udover de 7-stifter har en GEGE pExtra+ nøgle også en sidekode, som igen er med til at øge sikkerheden.
GEGE nøglehoved

Nøglehovedet

Til GEGE nøgler kan der købes nøglehætter i 11 forskellige farver, således at det er nemt at se forskel på dem, hvis man f.eks. har flere nøgler i et større system. Der findes en nøglehætte der er hvid, og som er fluorescerende, så den er nemmere at se i mørke. Som certificeret GEGE forhandler, kan vi tilbyde systemlåse fra GEGE Låse til boligforeninger, firmaer og private. Kontakt os på tlf. 2992 9865 eller på mail ms@mslaase.dk og lad os sammen finde det rette system  for jer.